Download application
Name: radio monkey
Description: Monkey е непрофитабилно интернет радио !

Презентира претежно ЕКС ЈУ поп и рок музика, но тука се и неизоставните хитови од светската сцена како и светски ретро хитови кои како и виното колку се постари толку се подобри.

* Ние не создаваме музика но правиме таа музика да го најде вистинскиот пат до вашето срце и да ви ја разгали душата.

* Ние презентираме песни чии стихови ќе ве потсетат дека животот е убав и вреди да се живее и ужива во него.
The application is not yet available. Try again in 1 minute.